6 Eylül 2012 Perşembe

FLAŞ OYUNLARI İLE ÖĞRENİLEN BİLGİLER UNUTULMUYOR.

Bloom, Stella, Flora, Tecna, Musa ve Layla winx oyunlarıbir birinden güzel yedi kız. Bu kızların hepsi de bir birinden farklı özelliklere sahip. Bu yedi kızın hepsi de aynı zamanda sihir yapma gibi ortak bir özelliği var. Ama bu özelliklerini sadece düşmanlara karşı savaşırken kullanıyorlar. Oyun içinde oyun dedikleri bu olsa gerek. Bu birbirinden güzel winx kızları ile oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamayacaksınız.

Birçok karışık parçayı bir araya getirip tamamlamaya çalışacağın yapboz oyunları bakınca insanın gözü korkuyor ilk anda. Ama oyuna başladığın an kendini kaptırıyor ve nasıl bitirdiğini anlayamıyorsun. Dikkat gerektiren bu oyunun çocuklar üzerindeki olumlu katkıları saymakla bitmez. Yapboz oyunları. Özellikle dikkat ve konsantrasyon sorunu yaşayan çocuklar için çok faydalı bir oyundur. Bu sayede çocuklarınızın yeteneklerini de kolayca fark edebilirsiniz.

Her kız çocuğunun en büyük hayalidir annesi ile birlikte mutfakta yemek yapmak. İşte kız çocukların bu konudaki isteklerine karşılayacak türde bir oyun olan yemek oyunlarıile çocuklar adan z’ye yemek yapma konusundaki tüm bilgileri burada oynadıkları yemek yapma oyunları ile öğreniyorlar. Hatta öğrendikleri tarifleri önce bu oyunlarda deniyorlar Annelerinin bilmedikleri yemek türlerini bile bu oyunlar sayesinde öğrenen çocuklar artık annelerine yemek yapmayı öğretecek bir duruma geliyorlar Herkese iyi oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder