8 Eylül 2012 Cumartesi

ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYASI BU OYUNLARLA GELİŞİYOR.

Sitemizde zekâ geliştirmeye yardımcı olan makyaj oyunları ile çocuklara bu yönde büyük faydası sayılamayacak kadar çoktur. Çünkü makyaj oyunları sitemizde çocuklarınızı olumsuz yönde etkileyecek olan bir içerik bulunmamaktadır Sitedeki tüm oyunlar çocuklarımıza uygun ve içerikte olup her yaşta çocuğa hitap eder. İçerik bakımından birçok makyaj oyunları olan oyun bulunan sitemizdeki bu oyunlar çok ilgi görmektedir. Çocuklar makyaj oyunları ile kendilerini aşmaktadırlar. Oyunun içeri düşünüldüğünde Onların bu oyunları neden bu denli sevdikleri konusunda haksız olmadıklarını söylemeden geçemeyeceğim. Çünkü çocuklarımız sitede yer alan makyaj oyunları ile internet başında zamanın nasıl geçtiğini dahi anlamayacaklar. Şunu belirtmekte yarar var ki sitemizde gerek makyaj oyunları gerekse diğer tüm oyunlar dâhilinde çocukları olumsuz yönde etkileyecek hiçbir içerik yoktur.

Sitemizde yine çocukların zekâ gelişimini ve eğlenirken öğrenmelerini hedefleyen oyunlarından biri olan giysi giydirme oyunları flash oyunları sektöründe öncülük yapmaktadır. Çocuklar sitemizin içeriği dolayısıyla bu oyunları oynarken ebeveynlerin içi rahat rahat olur. Çocuklara ile oyun oynamamaları koşunda bir kısıtlama yapmalarına gerek kalmaz. Hatta çocukların oyun devam etmeleri için teşvik ederler. Bu yüzden sitemizdeki giysi giydirme oyunları ve diğer oyunları oynayan çocuklar zaman kısıtlaması olmadan oynayacakları için bu kişiliklerine de olumlu olarak yansır. Bu oyunu oynayan çocuklarda saldırgan davranışlar görülmez. Çünkü oyun içinde bu sevimli kahraman giysi giydirme oyunları geçirecekleri her an onları mutlu eder.

Okulda dikkatini derslerine verememe veya arkadaşları ve öğretmenleri ile sorunlar yaşayan çocuklar için ideal bir oyun olan giydirme oyunları oynayan çocuklarda pozitif ruh haline hâkim olacakları için derslerinde daha başarılı olurlar. Giydirme oyunları sitemizde bu tür oyunlar oynayan çocukların davranışlarında çok olumlu gelişmeler gözlenmiştir. Sitemizde bu tür oyunlar oynayan çocukların birçoğu içeriğini düzeni bakımından kaliteli oyunlar olduğunda Ebeveynlerin bu yönde içi rahat etmektedir. Bu yüzden oyun oynarken çocuklarına hiçbir zaman sınırlamaları getirmelerine gerek kalmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder