3 Eylül 2012 Pazartesi

ÇOCUKLAR OYUNLARLA MUTLU OYUNLARLA MOTİVE OLUYORLAR.

Sitemizin en sevilen oyunlarından biri olan barbie giydirme oyunları çocuklarda başarılı olma ve oyunda kontrol edebileceği duygusu uyandırır. Oyunda Barbie’yi giydirirken ona en yakışan giysi ve aksesuarı seçerek oyunu kontrol etmesi çocuğun hoşuna gider ve kendisini çok mutlu hisseder Bu oyunlar aynı zamanda çocukların problem çözme becerisini, zekâsını yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarmasını sağlar. Örneğin Barbie spor yapmak istiyorsa ona uygun kıyafeti seçmek, ya da davete gidecekse ona uygun giysileri giydirmek çocuğunuza çevresindeki güzel olayları hatırlatır. Sitemizdeki tüm bu tür oyunlar her yaş grubuna hitap edebilen oyunlardır.

Yine sitemizde çocukların kendine güvenlerini kazanmalarını sağlayan oyunlardan biri olan kuaför oyunları çocukların başarabilme" duygusu ile kendini ve dış dünyayı kavramayı öğretir. Kuaför salonuna gelen yüzlerce müşteri Hepsi birbirinden güzel ve havalı Çocukların becerilerini geliştirmeye yönelik bu oyunda kuaföre gelen kızların saçlarını yaparken aynı zamanda tüm beceri ve yeteneklerini de sergileme fırsatı bulacaklar. Çocuklara hoş ve eğlenceli vakit geçirten bu oyun içinde yer alan çocuklar oyunda yer alan hedeflere ulaşmak yani kızların saçlarını en güzel şekilde yapmak için ellerin den gelen her şeyi yapacaklardır. Oyunda hoşlarına gitmeyen ya da saçlarını beğenmedikleri kızların saçları ile ilgili problemleri kendileri çözmek için yine kendileri çözüm bulacaklardır.

Sitemizde çocukların hoşlarına giden ve bıkmadan sıkılmadan oynadıkları arasında olan kız giydirme oyunlarısıkıcı olmaması ve eğlenceli olması bu oyunu çocuklar için daha bir cazip bir hale getirmektedir. Aynı zamanda çocukların becerilerini geliştirmeye yönelik olması diğer bir tercih sebebidir. Çocuklara eğlenceli ortamlar sunan giydirme oyunları ile çocuklar adeta sanki gerçek hayattaki gibi podyumlarda moda rüzgârı estiriyorlar Öyle yetenekliler ki kız giydirme oyunlarında biz büyüklerin gözlerinden kaçan ayrıntıları ve en ufak detayları bile düşünüyorlar. Böylece çocuklar kendilerine olan özgüvenini kazanarak isteklendirme ile motive oluyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder