2 Eylül 2012 Pazar

FLAŞ OYUNLARI HIZLI VE ÇABUK DÜŞÜNMEYİ ÖĞRETİYOR.

Sitemizdeki birçok kız oyunlarına misal olması bakımından winx oyunları kategorisine dair olan birçok winx oyunları vardır. Bir birinden farklı özelliklere ve sihir gücüne sahip bu 7 kız ile eğlenceli vakit geçiren kızlar winx oyunları ile oynarken çok eğlenecekler. Aynı zamanda kızların beyin gelişimine önemli katkıları olan winx oyunları aynı zamanda çeşitliliğin çok olması ve birçok yönden oynandığı için farklı şekilde düşünebilmesine olumlu katkıları oluyor.

Hemen hemen her yastan, insana yönelik bir oyun olan yapboz oyunlarıyapboz oyunları çocuklarınız ile güzel vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Çocukların zekâ beceri ve hafıza yeteneklerine olumlu katkıları olan yapboz oyunları ile çocuklarınızdaki yeteneği keşfederek onların mutlu anlarına tanık olacak Sitemizdeki oyunlar sürekli olarak yenilenmektedir.

Kız çocukların ilgi ile oynadığı oyunlar arasında gelen yemek oyunları oyun içinde çocuklara farklı hayaller kurulabilen bir oyundur. Örneğin yemek oyunları oynarken tatlı yapmaya karar veren bir çocuk pastayı neyli yapsam üstüne çilek ya da krema koysam nasıl olur veya süslemek için hangi malzemeyi kullansam gibi farklı hayaller kurmanızı sağlar. Bu hayaller oyun içinde çocuğu hızlı ve çabuk verme konusunda olumlu katkıları olacaktır. Çocuklar bu oyunlar sayesinde kazandıkları deneyimleri gerçek hayatta uygulamaya geçebilecek düzeye gelecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder