25 Temmuz 2012 Çarşamba

Kurumsal Seo Danışmanlığı Erdinckoc.com.tr



SEO iyileştirilmesi ve site arama motorları aldığı ziyaretçi sayısını artırmak için bir web sitesine uygulanan optimization uygulamasıdır. SEO birçok yönleri sayfanızdaki kelimelerin diğer siteler size web üzerinde bağlantı yolu vardır.

SEO açılımı arama motoru optimizasyonu.Bu özgür organik editoryal veya arama motorlarında doğal listeleme ile trafik alma işlemidir. Gibi bütün büyük arama motorları Google ,Yahoo ve Bing web sayfaları ve bu tür videoları veya yerel listeleri gibi diğer içerik arama motoru kullanıcılarının en çok ilgili ne düşündüğü bazında gösterilmiş ve sıralandığı bu tür sonuçları ilk sırada gösterir.



SEO ingilizce karşılığı Search Engine Optimization olan Arama Motoru Optimizasyonu kelimesinin kısaltmasıdır. ?Arama Motoru Optimizasyonu? işinin temel amacı; web sitelerini istenilen kelimelerde üst sıraya çıkarmak; böylece ürünü tanıtan siteyi istenilen kitleye göstermektir.

Negatif SEO biz SEO uzmanları arasında 'kural dışı' olarak bilinen şeydir. Bu, bazı SEO uzmanları tarafından halen kullanılan bir uygulamadır. Penguen güncellemesi ile Negatif SEO'nun etkinliği önemli ölçüde artmıştır. Penguen Güncellemesin de cezalarda üç güçlü faktör katar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder