4 Temmuz 2012 Çarşamba

En Güzel Cuma Mesajları, İslami konular ve dahası için Forumlord

İnternet üzerinde bayanların en çok arattığı ve ilgi gösterdiği alanlardan biri olan [dantel örnekleri], kişilerin dantel modellerine kolay bir şekilde bakabilmesine ve söz konusu dantel örnekleri sayesinde istedikleri dantelin birebir aynısını yapabilmelerini mümkün kılar. Söz konusu dantel modellerinin en ince detaylarını gören, dantelin işlemelerine ve diğer tüm özelliklerine bakarak aynısını üreten kadınlar; yine aynı dantelleri isterlerse sevdiklerine hediye edebiliyor, isterlerse de kendi evlerinde kişisel olarak kullanmaya devam edebiliyorlar. Televizyonun üzerine, sehpanın üzerine ve hepsinden önemlisi arabaların arka camlarına da asılabilen danteller, oldukça şık bir görünüşe ev sahipliği yaparak bulunduğu veyahut yerleştirildiği ortamı da renklendirir. Bu yüzden olsa gerek, dantellerin yeri kültürümüzde bambaşkadır.

Dantellerden konu açılmışken, telefonunuza sürekli olarak gelen ve hemen her cuma günü tekrarlanan, namaz öncesinde tarafınıza gönderilen [cuma mesajları] kimler tarafından kaleme alınıyor hiç merak ettiniz mi? Biz bu sorunun cevabını araştırdık ve çok ilginç bir sonuca vardık! Yüce din [islamiyet] ile şereflenen müslümanlar, cuma günlerini bayram olarak kabul ettiklerinden her bayramda olduğu gibi cuma günü bayramında da mü'minlere sms göndererek yüzlerde sıcak bir tebessüm oluşturma arayışı içerisine giriyorlar. Bu mesajları kaleme alan, sürekli olarak yeni yeni sms formatları düzenlemeye çalışan kişiler; bu tür cuma mesajlarını forumlord.net adresinde ücretsiz ve hiçbir karşılık beklemeden hayrına paylaşıyorlar. Eğer sizler de bu tür konulara meraklıysanız ve her cuma günü mesaj göndermek istiyor, ancak ne tür bir cuma kutlama mesajı yazacağınızı bilmiyorsanız tek yapmanız gereken söz konusu siteyi ziyaret ederek üye olmak.

Foruma üye olduğunuz zaman sitede var olan tüm kategorilere sınırsız olarak erişme imkanını elde edebilir, istediğiniz kategori altına istediğiniz konuyu kolay ve ücretsiz bir şekilde açabilirsiniz. Bu sayede kafanıza takılan hemen her sorunun cevabını diğer üyeler tarafından alabilir, diğer üyelerle de özel olarak görüşüp mesajlaşabilirsiniz. Bu sayede yeni yeni arkadaşlıkların kapısını aralayabilir, forum sisteminin sağladığı tüm imkanlardan etkili bir şekilde yararlanabilirsiniz. Siteye hemen üye olmak için forumlord.net adresini ziyaret edebilirsiniz. Tadını çıkarın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder