24 Haziran 2012 Pazar

Forum Lord - Forumlord.net

Kendini lord gibi hissedenlerin ziyaret ettiği bir forum sitesi olan Forum Lord, [dantel örnekleri]nden tutun [islamiyet] ve [cuma mesajları] gibi birbirinden farklı konularla ilgili çeşitli kategorilere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor! Giderek yayın hayatına son vermeye başlayan ve önceki senelere nazaran daha az ziyaret edilen forum sitelerinin aksine, oldukça sadık ve mesaj sayısı yüksek bir üye kitlesine sahip olan bu forum; sizleri de üyeleri arasında görmekten mutluluk duyacaktır. Peki Forum Lord'da neler mi var? Neler yok ki!

Kadınların ve bayanların büyük bir ilgiyle takip ettiği dantel örnekleri, kutlama mesajları ve aklınıza gelebilecek hemen her türlü konu; bu site içinde yerini almış durumda. Ayrıca leziz yemek tarifleri de sitenin sahip olduğu diğer konular arasında yerini almış durumda bulunuyor. Tabii ki sadece bayanlar için değil, erkekler için de ilgi çekici ve sık aratılan konular da sitede mevcut. Futbol, basketbol ve canlı maç izlemek gibi erkeklerin en büyük arayışlarının cevabı Forum Lord bünyesinde verilmiş. Bu tür içerikleri barındıran diğer çoğu sitenin aksine, kullandığı forum sistemiyle tüm üyelerin birbirleriyle iletişim kurmasına olanak sağlayan Forum Lord, üyelerin istedikleri ve kendilerini rahat hissettikleri biçimde mesaj atabilmelerini ve konulara cevap yazabilmelerini de onaylıyor. Yani eğer sizler de sisteme üye olursanız, istediğiniz konu başlığını ziyaret edebilir ve konulara hiçbir onaya tabi olmadan dilediğiniz yorumu yazabilirsiniz; tabii saygı sınırları çerçevesi içerisinde.

Foruma üye olmak için yapmanız gereken şey aslında çok basit. Siteye girer girmez karşınıza çıkan kayıt ol butonuna basarak sizler de bu sıcak ailenin bir ferdi olabilir, konulara göz gezdirebilir ve isterseniz konu sahibine özel mesaj bile gönderebilirsiniz. Tüm bunları ücretsiz olarak yapıyor olduğunuzun da altını çizerek, tadını çıkarmanız gereken bir sürü konu olduğunu ve siteyi ziyaret etmek için elinizi çabuk tutmanız gerektiğini de belirtmiş olalım. Hala ne için duruyorsunuz, hemen siteye üye olun! Aksi takdirde çok şey kaybedecek, bu harika siteyi ziyaret etmemenin verdiği hüznü tatmak zorunda kalacaksınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder