23 Ağustos 2012 Perşembe

DAMACANA PALETİ KOLAY TAŞIMAYI SAĞLAR

            DAMACANA PALETİ KOLAY TAŞIMAYI SAĞLAR      

    Özellikle su işlerinde kullanılan ve lojistik anlamda kişilere avantajlar sağlayan damacana paleti aynı zamanda düzenli ve tertipli olmasını da sağlamaktadır.

Taşıma sırasında damacanalara zarar gelmesini önleyerek dış engellerden korunmasını da sağlayarak sizleri maddi zararlardan korur.

 Aynı zamanda ekstradan sizi streç ile koruma yapma zahmetinden de kurtarır.

Damacana paleti sayesinde damacanaların devrilmesi veya düşmesi gibi bir durumla karşı karşıya kalmazsınız. Forklift araçları sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde taşımasını sağlayabilirsiniz.

Lojistik alanında daha az eleman sayısı ile damacana paleti sizin tasarrufunuza da katkı sağlar. Saklayacağınız alanlarda düzenli ve nizami bir şekilde görünüm elde edersiniz.

Ayrıca damacana paleti sayesinde damacanaların birbirleri ile teması kesilerek şişelerin çizilme ve kırılma gibi risklerini de ortadan kaldırır.

Eğer ki sizler de kaliteli bir şekilde su sektöründe bulunuyorsanız damacana paleti sayesinde işlerinizi daha kolay bir şekilde organize edebilir daha hızlı bir sevkiyat sistemi kurabilirsiniz. Ürünlerin teslimi sırasında da bu paletlerden de yaralanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder