30 Ağustos 2012 Perşembe

Barbie Giydirme Oyunları İle Yeteneklerinizi Sergileyin.

barbie giydirme oyunları ile Barbie’yi en güzel şekilde giydirip süsleyeceksiniz. Modaya uygun elbiseler seçip giydirmek için hemen oyuna başlayın. Çünkü Barbie bu aralar kendini çok mutsuz hissediyor ve baştan aşağıya kendini yenilemek istiyor. Ama kararsız ve gerçekten ne yapacağını hiç bilmiyor. Üstelik erkek arkadaşından da ayrılmış. Tek umudu sizsiniz onu baştan aşağı yenilerseniz belki sevgilisi onun bu yeni görünümünden etkilenip onunla yeniden barışabilir. Hadi bu zor gününde Barbie’yi yalnız bırakmayın ve hemen oyuna başlayarak onu giydirin. Eminim onu mutlu görmek size de kendinizi çok iyi hissettirecektir.

kuaför oyunları ile olağanüstü bir şekilde şık bir saç tasarımları yapma fırsatı bulacaksınız. Tüm gün elinizden ayna ve tarak düşmüyor. Çünkü siz doğuştan yeteneklisiniz.. Ama kızlardan bir tane si var ki; kararsız sarı saçlarından vazgeçip boyatsa mı? Yoksa kestirse mi? gerçekten ne yapacağını hiç bilmiyor. İsterseniz ilk önce onun saçlarını yapmaya başlayın. Bu kararsız hali onu çok mutsuz ediyor. Kız çocukları için kuaför oyunu oynamak başlı başına bir eğlence olduğu için bu oyunları sadece çocuklar değil genç kızlarımız ve bayanlarımızda severek oynamaktadır. Tabi ki bunlardan en büyüğü de sitemizdeki oyunlara gösterilen ilgilerdir. Oldukça kaliteli içeriğe sahip oyun sitemizde iyi eğlenceler.

Kız çocuklarının kendi zevklerine göre oynayacakları kız giydirme oyunları ile Birbirinden farklı tarzdaki kızları giydireceksiniz. Bu kızların kimi manken fotoğraf çekimine gidecek, kimi partiye gidecek kimi de Muhteşem Giysinin yanında ve Makyajda yapılmasını istiyor. Ama haklılar çünkü makyaj ve aksesuarlarla giysilerinde mükemmel bir uyum yakalamak istiyorlar. Bu kararsız kızların hepsinin de senin fikirlerine ihtiyacı var. Hadi hemen oyuna başlayarak bu güzel kızları en son moda kıyafetlerle giydirip süslemeye başla. Bu kızlara kıyafet seçmesinde yardımcı olmalısın. Bunun için etrafta iyi bir etki bırakabilecekleri ve içinde kendilerini iyi hissedecekleri kıyafetler seçmelisin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder